Jämtlands Gymnasium Fyrvalla

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer.

Beskrivning

Är du noggrann och har lätt för att skapa ordning och reda? Är du en lösningsorienterad och flexibel person med ett tekniskt och praktiskt handlag? Då är det dig vi söker till vårt arbetslag! 

Tjänsten tillträdes under juli månad 2018 och är tillsvidare 100%

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett team av tre vaktmästare på Jämtlands Gymnasium Fyrvalla. Du ger service både internt och externt och har daglig kontakt med både elever, personal, skolledning, hantverkare och besökande på skolan. Dina arbetsuppgifter är varierande och ansvarsfulla.

Kvalifikationer

Du har förmågan att kommunicera väl i tal och skrift med bland annat elever och personal. För att lyckas i din yrkesroll ska du vara duktig på att samarbeta men även kunna jobba självständigt. Du är lösningsorienterad, flexibel och strukturerad. Förutom ditt praktiska handlag, behärskar vanliga förekommande datorprogram inom Office-paketet och besitter en administrativ kompetens.

I tjänsten ingår att köra bil och frakta saker mellan våra skolenheter, varför körkort är ett krav.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/40
Kontakt
  • Johan Jonsson, 010-490 24 35
Facklig företrädare
  • Birgitta Lindström, Vision, 063-14 33 74
  • Ann Johansson, Kommunal, 070-554 11 50
Publicerat 2018-05-08
Sista ansökningsdag 2018-05-20

返回职位空缺页面