Jämtlands Gymnasium Åre

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer.

Beskrivning

Vi söker nu en skolsköterska till Jämtlands Gymnasiums elevhälsa. Tjänsten är en tillsvidareanställning 80-100% med placering vid Jämtlands Gymnasium Åre. I uppdraget ingår också Jämtlands Gymnasium Wången. Tillträde 2018-08-13 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med övriga i vår elevhälsa arbeta utifrån en helhetssyn på eleven i dess sammanhang, skola, hem och fritid. Det innebär att du arbetar med olika insatser för elever men också i elevgrupper och skolpersonal. Du stödjer och handleder även arbetslag och enskild personal. Du kommer att vara en viktig del av det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med skolkurator, rektor och pedagoger i elevhälsoteamen på respektive skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad skolsköterska med specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn- och ungdom, distriktssköterskeutbildning, alternativt skolsköterskeutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vad gäller flexibilitet, ansvarskänsla och samarbetsförmåga.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Åre
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/52
Kontakt
  • Birgitta Lundmark, 010-490 24 05
Facklig företrädare
  • Malin Arvidsson, 070-188 79 46
Publicerat 2018-05-18
Sista ansökningsdag 2018-06-03

Tilbage til Ledige stillinger