Jämtlands Gymnasium Fyrvalla

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer.

Nu söker vi en kökschef till vår verksamhet på Jämtlands Gymnasium Fyrvalla. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%, med start 2019-10-01. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Kökschef kommer du få ett stort ansvar att tillsammans med lärare från Restaurang- och livsmedelsprogrammet planera och genomföra lunchdrift i vårt nya bageri, kök och restaurang beläget i trygghetens hus Fyrvalla. Samarbete med elever och lärare är mycket viktig i arbetet.

Vem är du?

Du är kreativ i din matlagning, kan laga både traditionellt och nytänkande samt har kunskap om specialkoster. Du har ett brinnande intresse för mat i största allmänhet och erfarenhet av att leda arbete i köket. Du har pedagogiska egenskaper och är strukturerad. Datorvana och hantering av Microsoft Office krävs då bland annat ekonomisk redovisning sker via datorn.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Skolan är belägen centrala Östersund (Fyrvallaområdet), med bra kommunikation och närhet till friluftsliv. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-10-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/42
Kontakt
  • Johan Jonsson, 010-490 24 35
Facklig företrädare
  • Anna Eriksson, Kommunal, 070-294 06 45
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-28

Tillbaka till lediga jobb